Evelyn Dantis Photography

Evelyn Dantis

Perseverentă, serioasă în ceea ce privește angajamentele, spontană și veselă, asumată și determinată, nu am făcut niciodată un pas înapoi de la toate provocările vieții așa cum au venit ele. Așa sunt eu, Evelyn sau Evy cum mă alintă apropiații.
Ajunsă la vârsta majoratului credeam cu tărie că cifrele și contabilitatea mă reprezintă, dar, cu trecerea timpului și cu anii maturității am descoperit că arta mă atrage. Am început de la frumusețea și gingășia florilor, și, din dorința de a surprinde perfecțiunea lor am studiat mai îndeaproape arta fotografiei. Fotografia transformă orice trăire într-o amintire, făcând posibilă astfel rememorarea evenimentelor ce ne marchează viața ori de câte ori simțim nevoia unui zambet sincer pe chip.
Am "sacrificat" ore, zile, luni și ani intregi, participând la cursuri și specializări. Alături mi-a stat necondiționat familia și am simțit în permanență sprijinul ei. Iata-mă acum ajunsă în punctul în care nicio bariera nu o simt imposibilă de depășit, pregătită atât fizic cât și psihic să răspund prezent oricărei provocări în ceea ce privește lumea fascinantă a fotografiei.
Aceasta este povestea mea, care continuă să fie scrisă cu oameni minunați și momentele lor speciale. Daca îți dorești ca și povestea ta să fie imortalizată în cele mai frumoase cadre, cu momentele unice pe care sa le retrăiești de fiecare dată când le privești, nu ezita să mă contactezi.

     

Proiectele mele

Proiecte inteligente, inspirate, care reflectă stilul, personalitatea,
și valorile clienților mei.

Botez

Botez

Nuntă

Nuntă

LifeStyle

LifeStyle

Maternity

Maternity